top of page

Vijverhof in Moerzeke (Oost-Vlaanderen): tuinaanleg en tuinonderhoud op maat van uw wensen

Uw tuin, een oase van groen en kleur

De inrichting van een tuin is voor Vijverhof altijd opnieuw een uitdaging. Want er zijn zoveel tuinen mogelijk als er mensen zijn.

Wij starten elke opdracht met een gesprek om een concreet beeld te krijgen van uw voorkeuren en behoeften. Wenst u een siertuin? Of verlangt u een speeltuin waarin de kinderen naar hartenlust kunnen ravotten? Daarnaast houden wij als tuinspecialisten ook rekening met de oriëntatie van uw tuin. Op basis van uw input tekenen wij een ontwerp met een duidelijke afbakening van paden, perken en graspartijen. Maar door onze grote florakennis kunnen wij u ook helpen bij de keuze van de juiste bloemen, plantensoorten en bomen voor schaduwzones of zonovergoten delen van uw tuin.Kortom, wij wenden al onze knowhow aan om uw vraag tot een goed einde te brengen en bieden u een uitgebreid aanbod van diensten aan:

Gedetailleerd tuinplan

Inzaaien van gazon of uitrollen van grasmatten

Aanplanting van bloemen, heesters en bomen

Aanleg van bewateringssystemen voor tuinirrigatie, druppelbevloeiing

Alle onderhoudswerken zoals gras maaien, snoeiwerken, uw tuin winterklaar maken …

Gratis offerte voor alle werkzaamheden

Aanleg van paden en perken

Aanbrengen van worteldoek of boomschors ter voorkoming van onkruid

Plaatsing van tuinafsluitingen

Ook aanleg van zwembaden en opritten

Maar Vijverhof heeft nog veel meer voor u in petto. Wij zijn ook uw partner bij uitstek voor de aanleg van uw zwembad; het wordt mooi ingepast in de tuinomgeving en bovendien netjes afgewerkt. Wij nemen immers ook de afboording en de omheining voor onze rekening. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kinderen, gasten of huisdieren.

Aangezien wij bij Vijverhof vertrouwd zijn met grondwerken voor de aanleg van uw tuin of zwembad, hebben wij onze dienstverlening mettertijd uitgebreid naar opritten. Wilt u dus werk maken van de parking voor uw huis, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij graven het terrein ter voorbereiding af, brengen een stabiliserende grondlaag aan, zorgen voor een efficiënte afwatering van uw oprit en leggen ten slotte klinkers of een andere deklaag van uw keuze.
Vertrouw op Vijverhof uit Moerzeke voor services van topkwaliteit rond uw woning, vanaf de eerste kennismaking tot de afwerking. U rest maar één ding … genieten van het eindresultaat!

Meer weten over de diensten van tuinaannemer Vijverhof? Neem dan contact met ons op voor info of een gratis offerte.

bottom of page